Post by fotumeatliactur on Feb 9, 2022 9:25:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ позволяват измами ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Доста трудна игра
След актуализиране на играта... има твърде много добавки и предизвикателството на Olympus изобщо не работи... След актуализиране на приложението няма нови функции..
тази игра sting sis никога не работи. Мразя тази игра, защото знаете защо я мразя, тя смърди лошо и не работи, така че така е и чао
Хареса ми, но няма нови етапи Напомни ми за Warcraft
Това е толкова хубава игра
Страхотна игра и все още се нуждае от подобрение като добавяне на нови войски, нива и режими като турнир. Моля, заменете притежаваните кожи със злато, когато отваряте сандъците. Добавете също рицар и кавалерия
Страхотно и механиката на играта ме спаси, защото можеш да разсееш цяла армия с мечоносец, освен ако нямат стрелец
Страхотно благодаря за играта ви е да я накарате да бъде първа не е лесно да получите най-новата. Имам работа с новия. Няма да може, аз съм красива и много. не беше проблем. добър ден е и аз ще имам същото време. много ми е приятно да ви видя скоро, тъй като можете също така, и аз ще имам опцията да добавя коментар на тази страница за вашето време. Единственото нещо, което трябваше да сте за известно време. ще трябва да го направя. първият път, когато имах шанс внезапно, имам гр
Не е добре
Постоянните реклами след всяка битка, когато затворите рекламната игра, затъмнява. Някои войски са твърде оперативни и много трудни за битка. Графиката е наред и играта също, но рекламите след всяка битка са досадни, въпреки че пакетът е евтин, няма да плаща, само за да мога да деактивирам рекламите.
Играта е толкова страхотна и невероятна. Това е една от многото най-добри и готини игри, които съм играл. 👌👌👌👍👍
Играта играеше няколко дни малко след като приложението ме изхвърли, след като се опитах да го отворя.
Добра игра. Определено може да се играе и да се печели без да харчите пари. Единствените ми две оплаквания що се отнася до играта са следните: -Безкрайната битка стига до точката, в която играта просто се срива, преди да умра. Може би добавете някои по-силни врагове, вместо просто да добавяте повече от тях, които заемат процесорна мощност? -Имам много опит, които не мога да използвам след пълно надграждане на всеки от воините и троянския кон. Може би бихте могли да създадете допълнителни надстройки или някакъв вид дърво на уменията за надграждане?
Silly Royale -Devil Amongst Us მძაფრსიუჟეტიანი izy
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strateegia rpmq
КАК, ПО дяволите, ТРЯБВА ДА ПОБЕДИШ НИВО 8!?!.!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Играех режим на оцеляване. Бях похарчил над 6000 монети и около lvl 185 играта обърка моя герой, който бях закупил, беше заседнал покрай флага (на юг от екрана на играта) разочарован.
Хубава игра, но би я направила много по-приятна, ако играчът можеше да бъде спартанец, знам, че нарушава потапянето и историята, но открих спартанци, така че може да е по избор, ще бъде много оценено 😁
добра игра л
اچھی گیم ھے لیکن اس گیم سے پیسے کیسے کمائی
Още актино
Trojan War: Huyền thoại Sparta Chiến thuật uhad
Добре игра, твърде много реклами
Това е изтръгване на наследство от война с пръчки, което е направено като война с пръчки, но няма проблем, само глупави реклами
хубави игри
Trojan War: Rise of the legendary Sparta रणनीति zwrg
Rohitdas
Копирайте играта на военна игра с пръчки... единствената разлика в тази игра е, че има герои от човешки тип вместо герои с пръчки
Харесвам игри от типа за управление на ресурсите като тази. Успях да надстроя всичките си различни войски до максимално ниво доста бързо. Би било хубаво да видите повече опции и по-добри надстройки.
Харесвам играта, приятно е, когато знаеш какво правиш
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategie bsji
Моля, направете го така, че да не оставам на екрана за зареждане.
Можете ли да добавите режим пясъчна кутия, ако е възможно, това ще направи играта много по-добра, но е добре, ако не можете
2 звезди
Здравейте отново, моля, направете връщане на играта призоваване на богове без ограничение във времето, за да изчезне, защото това е толкова разочаровано. Всъщност аз го играх преди и беше хубаво, защото тази версия е достатъчна. Както и да е, ние не се фокусираме върху стратегическите умения на войските. Ние също така се фокусираме върху боговете, които го призовават, за да бъде справедливо. Тогава ще му дам 5 звезди.
Малко лошо
Загубих напредъка на играта си след описани грешки и проблеми и оценка с една звезда.... най-лошата игра, която някога съм играл..🖕🖕🖕
най-добре
Тази игра е страхотна като цяло, няма грешки и други проблеми, които бих искал да препоръчам за увеличаване на обхвата на стрелец и увеличаване на hp на човека с копие или нещо подобно
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Стратегії vnzt