Post by fotumeatliactur on Feb 9, 2022 9:19:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu monētu ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Nekas dižs, uz pc vēl ok, bet uz mobilā nav tas. Pirkstu mežģīšana gan pamatīga.
Godīgi sakot, tas turpina pasliktināties. Man vairs nepatika spēle. Tas ļoti aizkavējās un lika man zaudēt lielāko mača daļu.
Tā bija jautra spēle, kuru es spēlēju katru dienu kopš pēdējās atjaunināšanas, mans facebook vairs nesavienojas, lai atkal saistītu savus kontus. Noteikti nesākam no jauna atinstalēt.
Šo spēli ir sabojājuši izstrādātāji, tā ir pārvērsta par samaksu, lai uzvarētu spēli. Ja jūs burtiski netērēsit simtiem dolāru, pērkot viņu tvertnes un zeltu, lai to uzlabotu, jūs vienkārši zaudēsit.
Sacensību meklēšana iesūc pusi laika ienaidnieka komandā ir deviņas reizes no 10 puse prēmiju Neviena no stratēģijām, kas parasti darbotos mūsdienās. Prēmijas dominē katrā mačā. Notikumi, piemēram, sacelšanās, nekad neturpinās pārāk ilgi. Es domāju nopietni, trīs dienas? Kad citiem notikumiem, piemēram, trakajām spēlēm un degošām spēlēm, pieci līdz gandrīz nedēļai? Nez kāpēc visas tastatūras ir uzvilktas, tāpēc es nevaru nosūtīt ziņojumus mačos, nenospiežot sākuma pogu Un daudzas citas lietas Labojiet to!
Esmu lieliski pavadījis laiku šajā spēlē, izņemot gadījumus, kad es atpalieku, un tas liek man sākt visu, kas jau ir gandrīz miris.
Visu laiku labākā paaudze💥💪
World of Tanks Blitz Strategické lbli
Patiesībā šī spēle ir vislabākā.. Un pirmā fona ielāde ir ļoti skaista 👍, taču šī spēle vienmēr traucē, kavējas un crashing.Kad ir ielādes laiks, vienmēr tika teikts, ka "NEVAR SAVIENOTIES AR SERVERI"Tas būs dīvaini, jo Wi-Fi savienojums ir ļoti ātrs un ietaupiet..Lūdzu izstrādātāju🙏Novērsiet šīs problēmas.Paldies Wargaming Group, ka sapratāt manu krīzi 😊
Kopumā lieliska spēle, taču pistoles šāvienu precizitāti kādā brīdī sabojāja atjauninājums. Ja vēlaties gūt sitienu, jums jāatrodas gandrīz tukšā diapazonā, un pat tad ieroči var netrāpīt. Tanki, piemēram, Sherman, Pz, KV-1 utt., Agrāk atradās uz šāvējiem, bet tagad viss šauj kā KV-2 un tanki patīk. Spēle ir jautra, bet precizitāte ir smieklīga.
Labais
Lieliski, es vienmēr gribēju vadīt tanku no bērnības, bet nebiju kvalificēts militārajā jomā, taču šī virtuālā platforma man sniedz iespēju.
Spēle piedzīvo stagnāciju, tiks novērtēts vairāk spēļu veidu un labāka vairāku spēlētāju pieredze.
Labākā spēle par tankiem uz telefonu
Nevar ielādet
Laba atkarību izraisoša spēle. Lieliska grafika. Jā, joprojām ir labi, bet kavēšanās kļūst arvien lielāka. Tas sabojā baudu.
War of Rafts: Seeschlacht Arcade hif
Lielisks spēle. Iesaku.
man patīk
Pridy jauka spēle, jums to vajadzētu izmēģināt
Šī spēle ir būt stulbam un maksājot naudu, lai kaujās dabūtu vienu tanku krāpnieku, es kādu nošautu, un tas vairs nav sarkans, es eju labi, mēģiniet vēlreiz to pašu, piemēram, kv1, lai tas būtu lielisks tanks, bet tagad nope dum tank viegli zaudēt HP kā traks, tāpēc nelejupielādē šo spēli
Ikreiz, kad es pēkšņi skatījos reklāmas, mana spēle kļuva melna un atsāk mani no sākuma, es nezinu, vai tā ir kļūda vai kļūda, bet, lūdzu, izlabojiet to!
Reizēm bremzē.
Pieteikšanās ir nat Goodyear
Es spēlēju šo spēli uz APAC un EU serveriem ar "PAČU" datu paketi, (pc, slēdzis un tālrunis), kāpēc katru reizi spēlējot uz APAC servera ping zudums ir ļoti liels (8%-30%), it īpaši naktī un nedēļas nogale, mēģināju spēlēt EU serverī, ping ir ļoti augsts, bet ping zaudējums nav. esam iztērējuši daudz naudas un laika, ieskaitot Āzijas spēlētājus, ceru, ka ping zudumu APAC serverī varēs novērst pēc iespējas ātrāk...
kapēts ne lādējas ?
Putas
Tas vienmēr saka, ka nevar izveidot savienojumu ar serveri, pat ja man ir labs interneta savienojums. Lūdzu, izlabojiet šo
lūdzu, palīdziet man.. es nevaru atgriezties pie APAC servera... tas joprojām ir ES serverī.. bet mans acc. atrodas Āzijas serverī.. vai varat to salabot.. es nevēlos pazaudēt savu Āzijas piekļuvi...
Nekādas mākslinieciskas, vadīklas ir šausmīgas, mači par īsu un spēlētāju par maz, labas kartes no konsoles versijas nav klāt, puse tanku no konsoles versijas nav klāt, pilns ar papildinājumiem un šķiet kārtējais naudas gruber. Maksājiet, lai uzvarētu, vai pavadiet 2 dzīves, lai nopelnītu vajadzīgo tanku. Augstākās kvalitātes tvertnes sabojā spēli, un tām ir daudz vairāk spēka. Tie nav viedokļi, tie ir fakti. Šķiet, ja tas nav pozitīvs, tas ir viedoklis. ja tas ir pozitīvs, tad tas ir pārskats.
Žēl ka nav artilērijas
Man patīk šī spēle, bet ir daudz mīnusu, un man patika spēlēt 8 pret 8, ceru, ka jūs veiksit izmaiņas un kaut ko darīsit ar komandām, jo tas nav normāli, ja ienaidniekiem ir 2 profesionāli spēlētāji, bet sabiedrotajiem ir visi noobs, tā nav. godīgi
Daudzām tankiem vajag nerfu. Piemērs: M 5 - M 6 yoh, to pārkraušanai ir jābūt ilgākai. 13s ir pārāk OP. ES domāju. 800 dmg 13s... Tas ir kā Jg Pz E-100 ar uzstādītu Rapid fire l perk. Arī daudziem tankiem ir nepieciešams Buff. Piemērs: E-100, tornītis ir pārāk vājš, jā, es zinu, kā to pagriezt, bet korpuss joprojām pastāv. Jums vismaz vajadzētu veikt pārlādēšanu kā WT auf Pz lV Reload, jo tiem ir viens un tas pats ierocis. Es arī pamanīju, ka vācu tehnoloģiju koks nesaņem jaunas tvertnes, cienītāji-iranoutofletter
Šķiet, ka daudzas no manām iepriekšējām sūdzībām ir atrisinātas. Kas ir labi. Tomēr pievērsīsimies negatīvajām lietām. Īpaši toksiska kopiena, arī es. Ja jūs tikko sākat spēlēt un jums veicas slikti, sagaidiet, ka komanda jūs uzmāksies. Saskaņošana var būt nevienlīdzīga. Kamēr ienaidnieks ir spēles veterāni, jūs varētu tikt galā ar virkni jaunāku spēlētāju. Gaidiet daudz zaudēt vēlākos līmeņos. Bet ir arī pozitīvās puses. Tas galvenokārt ir jautri. Jums patiks spridzināt citas tvertnes. Un tas ir bez maksas, bez maksas! Izbaudi
Dievinu šo spēli ļoti laba
Pārdod tankus un tad saka, ka bija 5% iespēja dabūt tanku par tādu cenu. Krāpniecība! Netērējiet naudu šai spēlei, pretējā gadījumā jūs tiksiet apkrāpts. Šodienas atjauninājums ir vēl viena krāpniecība — bez zelta par reklāmu skatīšanos!
Игра норм но раки всё портят а так графика для телефонов норм даже отличная и идея как в больших танках оригинальная много техники -1 звезда за то что добавили виндикаторов и всякую дрянь. Глеб 12 лет
Patīk spēle, taču tā ir tik ātra un nav nepareiza, taču mums vajadzētu būt režīmam ar lielākām kartēm un 15 pret 15 ar reālistiskām spēlēm. Turklāt ziņošanas process ir ļoti mazsvarīgs. Un nesen es saskāros ar uzņēmumu Tank, kas burtiski jūtas kā WoT PC of War Gaming, vienīgais iemesls, kāpēc es joprojām pieturos pie Blitz, ir tāpēc, ka man patīk mans Grille 15 un uzticos War Gaming, ka viņi uzlabos Blitz. Lielākā daļa manu draugu jau ir pametuši zibens spēli, es esmu vienīgais, kurš manā draugu lokā spēlē blici
Jā, runājot par melno princi, kuru jūs nekad neļāvāt man uzvarēt, es katru dienu piedzīvoju stresu, spēlējot tanku, un jūs padarījāt ienaidnieka komandu gudrāku, kamēr mana komanda ir īsts stulbums, ir tāda lieta, ka jums nekad nepatīk britu tanki, un jūs padarījāt visu manu komandu par manekenu un tu nekad neļauj man uzvarēt, izņemot m6, tev tiešām patīk amerikāņu tanki, vai ne
Godīgi sakot, man patīk spēle, bet es saņēmu dažas norādes. Pastāv kavēšanās problēma, kuras dēļ dalībnieki sāk darboties vēlu, kad visi ir kaujas vidū. Es pamanīju, ka daži to ir arī norādījuši; arī dažiem tankiem ir vairāk nekā viens stobrs vai sānos uzstādīts ložmetējs. Ja jūs vēl nestrādājat pie tā, tādu tvertņu pievienošana kā “sekundārā šaušanas sistēma” varētu padarīt to daudz interesantāku. Kopumā sākās vakar, un man vienkārši ļoti patīk spēle un spēles stils.
Šī spēle ir sūdīga. Esmu labākais spēlētājs abās komandās, bet tikai zaudēju.
Šī ir spēle, kas agrāk bija lieliska. Lūdzu, vienkārši nolieciet atpakaļ vecās tvertnes, piemēram, MS-1 un T-1 Cuningham. Mēs visi vēlamies atpakaļ vecos labos laikus, kad spēle bija mazāka. Daudzi izņemtie tanki arī tiek likti kaujas caurlaidēs, kas ir SO p2w. Noņemt tik daudz tanku un pārdot tos par REĀLU PASAULES NAUDU ir diezgan nekaunīgi, un spēle un tās spēlētāji no tā cieš. Vai mēs varētu redzēt vismaz dažu noņemto tvertņu atkārtotu ieviešanu tehnoloģiju kokā?
Sveiki, es nopirku 20 000 kredītus ru serverī un neko nesaņēmu. 50 zelta nonāca wot un es saņēmu 0 kredītus.
Nepalaizas speles uz jauniem updeitiem
Ir labi.