Post by fotumeatliactur on Feb 9, 2022 8:54:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ No Humanity - The Hardest Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ No Humanity - The Hardest Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk visi kapāt ▞▞▞
▞▞▞ No Humanity - The Hardest Game 2022 version ▞▞▞
Tas ir forši, ka jūs varat izveidot priekšniekus, bet vai varat, lūdzu, pievienot regulējamo ātrumu, bet ne to, ko jūs domājat, piemēram, es domāju vienu lietu, kas sākumā notiek lēni un beigās ātri. Vai tā ir laba ideja
Es domāju, ka tas ir grūti, kas ir labi, bet, ja es nomirstu pēc 5 sekundēm, es nevēlos, lai spēlei būtu liels sarkans "BRAUSMĪGS" pār manu atkārtojumu. Es jau esmu sāļš, ka nomiru tik agri, man nevajag spēli, sakot, ka arī es esmu slikts.
Šī spēle bija jautra ilgu laiku, līdz tā izdzēsa manus datus un neļāva man tos atjaunot. Iesācējam jau bija problēmas ar Google Play spēlēm, taču tās nebija iespējams novērst, un es nezinu, kāpēc, bet man nebija īsti svarīgi redzēt uzvarētāju sarakstu. Man bija tik daudz laika, kas tika ieguldīts spēlē, un tagad tas viss ir pagājis.
Spēlēju to bērnībā, kad tas bija vecākos posmos, un vienkārši lejupielādēju to, un man šķiet, ka kuģis ir kļuvis jutīgāks! lūdzu, izveidojiet opcijas, lai mēs varam pielāgot jutību tā, kā mums tas patīk, pretējā gadījumā tas ir tikpat jautri, kā es atceros
Sāksim ar pozitīvajiem aspektiem. Apmācība ir vienkārša un viegli apstrādājama, taču īsa. Man patika ideja sajaukt spēli ar maziem obsticals, lai padarītu to labu. Tagad tas, ko varat uzlabot, ir pievienot dažus spēles režīmus un mēģināt padarīt tos mazāk atkārtotus. Tas būtu jautrāk, ja neizmantojat tikai 1. režīmu.
Man vienmēr ir grūti atrast lielisku spēli, kas man ir piemērota, taču šī ir ideāla!
Tā ir lieliska spēle. Tik daudz detaļu, atbilstošas grūtības un citas lietas. BET (tas ir ļoti mazs, bet) man ir gadījies kādas 5 reizes (lejupielādēju vakar), ka es iztērēju 50 monētas par atdzimšanu nelaimes gadījumā, jo poga pēc nāves parādās tik ātri, ka es to nospiedu nedomājot.
Man ļoti patīk šī spēle, taču tajā ir spēle, kas traucē, jo pusi no spēles laika nevarat pārvietoties, lūdzu, izlabojiet to.
Lai gan es pārāk iedarbināju un atinstalēju spēli, es redzu, kur šī spēle virzās, un cienu to tāpēc, ka tā lieliski pārbauda spēlētāja pacietību un apbalvo viņu ar uzvaru, un spēles galvenais aspekts ir lāzeru pozicionēšana. lai tevi nenogalinātu, kad kāds milzīgs lieta nāk, lai tevi nogalinātu. Lieliska spēle, un es to iesaku visiem, kas vēlas daudz zaudēt
Jauks mākslas stils un patiešām izaicinoša spēle. Es ieteiktu, bet varētu redzēt, kā tas var kļūt garlaicīgi pēc kāda laika
Spēle ir jautra, taču jums vajadzēja izmantot vieglus, vidējus un sarežģītus režīmus, jo spēle ir tik smaga, ka jūs tik tikko varat iegūt augstu rezultātu, un lielāko daļu laika, kad es sāku, tā aizkavējas, un mans varonis nepārvietojas vai neizdodas uz citu sānu un mirst.
Daudz jautrības un patiešām jautri, līdz jūs uzzināsiet, ka nav iespējams pārspēt dažas daļas, neuzlabojot dažus savus kuģus, kas ir diezgan kaitinoši, bet pagaidām Inyo spēle ir diezgan ok
OBLIGĀTI ir jāpievieno iespēja manuāli saglabāt progresu. Esmu piedzīvojis vairākus datu zudumus dažu nelielu lietotnes avāriju dēļ, un, atkārtoti instalējot to, es atgriežos pie saglabāšanas no WAYYY pirms tam, jo tas man ilgu laiku nedeva iespēju saglabāt.
ļoti atpaliek, šķiet, ka jums ir 50 ping katru reizi, kad pārvietojat savu varoni, kas ir diezgan kaitinoši spēlē, kas saistīta tikai ar izvairīšanos no lietām. daži īpaši uzbrukumi (žokļi no augšas, zēns ar dzēlīgiem matiem utt.) ir atkarīgi no tā, vai no galvas zina, kur viņu uzbrukumi notiek. Viena iezīme, kas šai spēlei ir nepieciešama, ir brīdinājums, lai pateiktu, kur vai kāds uzbrukums būs nākamais, jo bieži vien jūs varat nogalināt tikai radījums, kurš izsauc uzbrukumu, kad iekļūstat. novērtēs 5, ja tie ir fiksēti
Tas nekas. Noteikti vēlos, lai būtu vairāk spēļu režīmu, ko spēlēt.
Jauka maza minimālistiska bullethell spēle, kaut arī mazliet izmēģinājumu un kļūdu. Forši, ka viņiem ir iespēja bez maksas atspējot reklāmas, lai gan es tās atstāju, lai atbalstītu spēli.
Content objectives for science, Hardest games ever pc, Senior executive assistant ... Nemo's reef cheats jellyfish, Habitat for humanity austin donations,
No Humanity - The Hardest Game Pelihalli knb
Vēl viena spēle ar potenciālu, man ļoti patiktu, ja nebūtu dīvaini, jo bumbas un skudras utt ir tik lielas, ka ir gandrīz neiespējami kaut ko darīt
Pašreizējā stāvoklī tas nav īsti izcils, bet to var uzlabot... Pirmā lieta, kas būtu jānovērš, ir tas, ka nekas nenotiek bez brīdinājuma... Ja kaut kas pēkšņi izlec no ekrāna malas, tas ir brīdinājums vai indikators ekrāna malā vismaz dažas milisekundes pirms tā... Citādi tas nav balstīts uz prasmēm... Tā pamatā ir tikai veiksme...
Es domāju, ka vajadzētu būt dažiem brīdinājumiem, kad atnāk ienaidnieks... ir mazliet nomākta pēkšņi mirst, jo kāds vienkārši nejauši metās lejup vai uz augšu pa ekrānu... tāpat kā roka... pūķis... un haizivis ir priekš es esmu labi ienaidnieki, jo viņi jūs brīdina... dod jums laiku, lai reaģētu... pārējais nav neiespējams, izvairieties... vienkārši kaitinoši, ja tie uznirst no nekurienes... tomēr tas joprojām ir diezgan smieklīgi. . Un kopumā... man patīk šī spēle
Altenbrak harz zur hohen sonne, Who pays for flyovers at football games, 1 st sem b.com ... Public rooms bodmin cornwall, Hardest sudoku solving technique!
Patīkama spēle, bet es nevaru izveidot savienojumu ar Google Play spēlēm, lai gan uznirstošais logs tiek rādīts. Tas turpina griezties tā, it kā tas kaut ko ielādētu, bet vienkārši pazūd un neko nedara. Ļoti traucējoši, ja tas notiek spēles vidū, un ārkārtīgi kaitinoši, jo šķiet, ka es to nevaru atrisināt
Jautri un smagi, bet ļoti aizkavēti
MOD-MASTER for Minecraft PE Tools kqee
Pre-Owned Video Game 352. Shirt 211 ... iOS 21. Kinect 3. Play 2. PlayStation 2 6. PlayStation Move Features 9 ... Cards Against Humanity LLC 4. Carrera 29.
Tas ir kā... 10/10 Godīgi sakot, tas ir patiešām grūti, bet jūs to sapratīsit. Tas ir patiešām jautrs un dažreiz nikns iemesls zaudēt pārāk ātri, bet tas ir labi. Tas ir pelnījis 5 zvaigznes, ja esat gatavs izaicinājumam
Jauki, ļoti jauki Jā, tas ir nah, es jokoju, ir viena lieta, kas mani traucē tas, ka ir tikai daži veidi, kā nopelnīt daudz spēlē, tāpēc es domāju, ka jums, puiši, ir nepieciešams cits veids vai vismaz cits spēles režīms, jo abi režīmi kļūst vecs lēnām, tas arī viss
Es jau kādu laiku spēlēju šo spēli, un man vienmēr ir viena problēma, proti, ienaidnieki uznirst no nekurienes, dažos gadījumos padarot tos par nejaušu nāves gadījumu, un es domāju, ka labāk būtu, ja viņiem būtu izsaukuma zīme ( !) 1 vai 2 sekundes, pirms tie parādās, dodot jums iespēju dzīvot/aizbēgt.
Spēle ir grūti nemelot Es domāju, ka to sauc par necilvēcību par skaļu raudāšanu. Ko es tagad atkal saku? Ak, tieši tā.. Spēlei nav nevienas reklāmas, izņemot tās, kas palīdz progresēt. Visa spēle ir burtiski cenšanās, lai netiktu trāpīts ar bultām, lazeriem un šiem priekšniekiem. Jūs izvēlaties tādus varoņus kā Budha (manuprāt), spuldze, dēmona galvaskauss, astronauts un dažas lappuses ar nejaušām rakstzīmēm. Un jūs varat apvienot dažas rakstzīmes, paaugstinot līmeni. Aizņem ilgu LAIKU. IDONTDO APSKATI KOPŠ 12
Sveiki! Es tikko šodien saņēmu šo spēli, un man tā ļoti patika. Pēc tam es nopirku paplašinājumu un iesācēju komplektu. Man bija jautri, bet es mēģināju to saspiest, lai tas neaizņemtu tik daudz vietas, un pēc tam to nožēloju. Es pazaudēju katru pirkumu un neko nevaru atjaunot. Lūdzu, palīdziet!
GG!! Es parasti nevērtēju spēles, ja vien tās nav tik sliktas. bet velns, Jē, šī spēle ir tik lieliska, ka tā ir līdzīga cīņai bez sans, bet grūtāka! Un jā, es izdzīvoju vairāk nekā 15 sekundes. Patīk arī stils, kas izskatās tā, it kā to būtu zīmējis 8 gadus vecs mazulis, un tam vajadzētu būt, lūdzu, nemainiet to. Es arī skatos atsauksmes, pirms es to spēlēju, un jūs, puiši, esat mežonīgi, godīgā veidā mānoši nūjotāji, kas ir tik cienījami neatkarīgi no tā. Atvainojiet par pareizrakstības kļūdām, ja man tādas ir
Labi, es mīlu spēli pilnībā, bet nags ir taisns B.S. tāpat kā man ir, es domāju, ka tajā ir veikti 4 jauninājumi un viss tika novērsts. IZŅEMOT ZAĻO KASTĪBU. LĪDZĪGI TAS ATSAKAS TO PAŅEMT. Un, ja tas ir kaut kas, ko es nevaru paņemt bez papildu uzlabojumiem, tad nelieciet to, ja vien to nevaru paņemt
Man patīk šī spēle, bet kāpēc 15 sekundes mans personiskais rekords ir gandrīz 5 minūtes, jo, ja zini katra varoņa ikvienu kustību un kad tev ir pārskats par to, kurš uzbrukums tuvojas, spēle kļūst viegla, ja varētu veikt nejaušu uzbrukumu katram varonis nebūs tik viegli, bet tas joprojām ir foršs. Thx es tevi mīlu
I Spent 37,094 Years Making Humanity Regret Existing - WorldBox · Let's Game It Out. Let's Game It Out. •. 2,7 milj. skatījumu pirms 3 dienām
Lieliska spēle, ir pelnījusi reklāmas, taču, vecais, nenoņemiet iespēju uzreiz restartēt, nemaksājot vai neskatoties reklāmu.
Tā ir ļoti labi izveidota spēle, es domāju, ka vairāku spēlētāju spēle varētu būt labāka, dažreiz rodas lag tapas, un lāzeri un lodes ne vienmēr ir sinhronizētas.
yes, this game is hard, but you can complete it. ... No Humanity - The Hardest Game.
Atjauninājums.. Kustības vadība nedaudz kavējas un nereaģē.
Jauka, aizraujoša un gatava izaicinoša spēle. Tāpat man ir jānovērtē, kā atbildes uz atsauksmēm nav tikai automatizētas robotprogrammatūras atbildes. Mūsdienās retums.
Noskatījos atkārtojumu... Nogalināja 'neko'! Izskatās, ka to zīmējis 4 gadus vecs...
Ir pagājis ilgs laiks, kopš es to atinstalēju, un ir bijis daudz atjauninājumu, brīdinājuma zīmju, lodes mainās, mainot kuģi un joprojām ir visgrūtākā spēle, taču ir problēma ar sniega pārslu kuģi vai es domāju, ka tās ir liesmas lodes, parasti lodes pazūd, kad tās pieskaras jebkuram lāzeram vai priekšniekam, bet liesmas lodes nepazūd. Lūdzu, izlabojiet šo, es ļoti novērtēju un joprojām ir visu laiku grūtākā spēle😉
Viena no vienkāršākajām spēlēm. Koncepcija ir tik vienkārša, ka es varu sagaidīt spēles Symbian versiju. Bet, kā norāda nosaukums, ir grūti, gandrīz neiespējami izdzīvot 100 sekundes.
Viena no augstākās kvalitātes mobilajām spēlēm, kad runa ir par vadību un spēli. Es saņemu 2 zvaigznes nejaušības dēļ un atskaņotāja nespējas noteikt, kura lieta no ekrāna nāks, lai jūs nogalinātu. Vienkārša skaņa, kas norāda, kura lieta drīz tiks parādīta ekrānā, vismaz ļaus man uzzināt, ko laika gaitā paredzēt. Piemēram, liels rūciens par lietu, kas nāk no ekrāna augšdaļas. Citas skaņas citām lietām. Citādi liekas bezjēdzīgi...
Tā būtībā ir spēle, kas ir ļoti grūta neparedzamu briesmu dēļ. Es nezinu, kāda jēga, man personīgi nepatīk spēles, kuras nevaru pārspēt.
Tas tika uzlauzts, tagad kāds ir izdarījis 29 000 nogalināšanu pa nakti 15 stundu laikā ar 2 nogalināšanu vienā spēlē ir tikai kā 3500 nogalināšanas. Nemaz nerunājot par puisi, kurš pavadīja gadus bez pārtraukuma spēlējot, lai iegūtu 1 000 000 nogalināšanu. Tas notika arī nakts laikā. Es gribēju būt saraksta augšgalā, bet tagad ir hakeri. Man ir apmēram 19 000 nogalināšanas. lol, tas ir kā 80 spēles stundas..
Es uzaicināju trīs draugus spēlēt ar mani, un tā vietā, lai iegūtu manu 3k zeltu, lietotne sabojājās un to nevarēja restartēt 2 minūtes. pēc atgriešanās spēlē es neko nenopelnīju... Arī tad, ja veicat meklējumus un izslēdzaties pirms to pabeigšanas, tie mainās. Daudz kļūdu, taču šai spēlei ir liels potenciāls, ja tās tiktu novērstas.
Man likās, ka tā bija patiešām jauka spēle. Diezgan aizraujoša un jautra. Tomēr es nolēmu veikt pirkumu par 0,99 ASV dolāriem, un šķiet, ka tas neizdevās, tāpēc mēģināju otrreiz. Tas man teica, ka es nevaru iegādāties otro reizi, jo es jau esmu iegādājies pirmo reizi. Labi. Bet tad es saņemu paziņojumu, ka es tikko nejaušam čalim samaksāju dolāru. Tāpēc es pazaudēju 2 ASV dolārus, un es nekad nesaņēmu to, ko iegādājos.
Tas noteikti ir tā, kā tas ir teikts, bet es domāju, ka tas ir nedaudz negodīgi, ka es esmu spēļu izstrādātājs. Ir arī daži noteikumi, kas jāievēro, ja jūsu galvenais priekšnieks ir kā ienaidnieks, jums ir nepieciešams veids, kā spēlētājam izvairīties, pirms tas parādās kā ēna vai signāls, taču jums tas nav nepieciešams, jums vienkārši ir uzmini
līdzīgas
Tas ir tik grūti. Bet tas joprojām ir jautri. Tātad briesmonis mani nogalina ar acīm, matiem un daudz ko citu. Jautrākais ir tas, ka jums var būt savs profils un lietotājvārds. Varat arī paaugstināt līmeni. Un jūs varat redzēt citu atzīmes. Un es to nedaru pārāk daudz, bet es tomēr iesaku.
Ja vēlaties dusmoties, tas jums ir ideāli piemērots. Jk, bet tā ir patiešām laba spēle, es noteikti to iesaku! Tiešām jautra un forša spēle, 5 zvaigznes bez vilcināšanās!